Η Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

 

Η εταιρεία Θηβαίος δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 1989 και εμπορεύεται χαλιά, μοκέτες, στρώματα, κρεββάτια, κουρτίνες, κουρτινόξυλα, ηλιοπερσίδες, ρολλοκουρτίνες, υφάσματα επίπλωσης και λευκά είδη.

 

Η δραστηριότητα της εταιρείας έγκειται στον χώρο των λιανικών πωλήσεων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και του φυσικού στα ανατολικά προάστια της Αττικής.

 

Η βασική αρχή της εταιρείας συνεχίζει να παραμένει η άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και η αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών τους με γνώμονα το τρίπτυχο ποιότητα-τιμή-εξυπηρέτηση.

 

Λαμβάνοντας υπόψη τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για αναλυτική και άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση, καθώς και τους γρήγορους ρυθμούς της νέας εποχής που επιφέρουν μείωση του διαθέσιμου χρόνου του, η εταιρεία δημιούργησε το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα.

 

Μέσα από αυτό θα μπορείτε να ενημερώνεστε για κάθε νέο προϊόν και υπηρεσία, να παραγγέλνετε τα προϊόντα που σας αρέσουν και να τα παραλαμβάνετε άμεσα στον χώρο σας, καθώς και να μας γράφετε τα σχόλια σας για να γινόμαστε καλύτεροι.

 

 

Καλή περιήγηση και καλές αγορές!